Si a fost Adunare Generala!
ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC P12

Strada Braşov, nr.17, sector 6, Bucureşti

http://blocp12drumultaberei.freewb.ro/

 EXTRAS

din Procesul verbal al Adunării Generale anuale a proprietarilor din 30.03.2013

(a doua convocare)

          Preşedintele Comisiei de cenzori, doamna B.A., după ce a făcut prezenţa, a anunţat că Adunarea este legal constituităşi îşi poate începe lucrările.

În continuare, domnul P.N. a consultat adunarea în legătură cu propunerea comitetului privind programul problemelor care urmează să fie discutate şi nefiind obiecţiuni sau alte propuneria fost aprobată următoarea ordine de zi:

 1. Dare de seama asupra activităţii comitetului executiv de la ultima adunare generala (martie 2012) pana in prezent. Bilantul contabil la sfarsitul anului 2012.

2. Aprobarea Planului de masuri pentru anul 2013.

3. Prezentarea “Raportului de activitate al comisiei de cenzori”.

4. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013.

- Aprobarea fondurilor de rulment si de reparaţii.

- Aprobarea fondurilor pentru remuneratii.

- Aprobarea fondurilor speciale.

5. Constituirea unei comisii pentru modificarea Statului asociatiei conform Legii nr.230/2007 si inscrierea la Judecatoria sectorului 6 al municipiului Bucuresti.

6. Alegeri partiale comitet si comisie de cenzori.

 După prezentarea materialelor de la punctele 1-4 şi în urma luărilor de cuvânt au fost reţinute câteva propuneri, cei prezenţi aprobând cu majoritate de voturi materialele prezentate, precum şi descărcarea de gestiune a Comitetului executiv.

La punctul 5, după prezentarea expunerii de motive, a fost aprobată o comisie formată din P.N., R.V. şi C.D. care să elaboreze proiectul de modificare a Statutului.

La punctul 6, s-a aprobat completarea componenţei Comitetului prin alegerea a doi noi membri, doamna C.S. şi doamna M.S., care au ocupat locurile devenite vacante prin demisia domnului G.M. şi prin revocarea din funcţie pentru lipsă de activitate a domnului C.C.

Comisia de cenzori a fost completată prin alegerea doamnei A.D. care a ocupat locul devenit vacant prin demisia doamnei R.E.

Au fost adoptate 5 Hotărâri ale Adunarii Generale care vor fi aduse la cunoştinţa tuturor locatarilor (membri şi nemembri ai asociaţiei), împreună cu Bugetul de venituri şi cheltuieli, prin afişare la avizierele de la fiecare scară.

 

PREȘEDÍNTELE PREZIDIULUI AG,                                         SECRETARIATUL AG,

       N. P.                                                                        D. P.                                                                                       

                                                                                     I. D.

 

ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC P12

Strada Brasov, nr.17, sector 6, Bucuresti

COMITETUL EXECUTIV

DAREA DE SEAMA

a Comitetului executiv de la precedenta adunare

generala (24.03.2012) si pana in prezent

 In perioada care a trecut de la ultima noastra Adunare generala si pana in prezent, Comitetul Executiv ales in noiembrie 2011 a avut ca obiectiv principal mentinerea in bune conditiuni a starii de folosinta a partilor si instalatiilor comune.

 In luna aprilie 2012 am avut sansa ca blocul sa intre in Programul de reabilitare si sa inceapa executarea lucrarilor de interventie, care din nefericire nu au fost finalizate nici pana la aceasta data. Finanţarea acestor lucrari, a fost asigurată din bugetul Ministerului Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor – 50%, cel al Primăriei Sector 6 – 30 % și de un credit contractat de Primarie de la Banca Europeană de Investiții – 20%, cota de care am fost scutiti noi.

 Doresc sa reamintesc acelora care nu stiu si nu cunosc evolutia evenimentelor ca anveloparea blocului nu ar fi fost posibila daca nu ar fi existat o preocupare permanenta pentru a duce la indeplinire hotararile adunarii generale.

Ca urmare a OUG referitoare la Programul national realizat impreuna cu autoritatile administratiei publice locale privind reabilitarea termica a blocurilor de locuinte, Presedintele, impreuna cu comitetul, in anul 2009 am pregatit si organizat Adunarea generala in urma careia am hotarat impreuna inscrierea in program.

          In acest scop am fost mandatat de adunarea generala pentru a va reprezenta in relatiile cu Primaria sectorului 6. Obligatia presedintelui a fost aceea de a pregati, inainta si sustine la comisia juridica din primarie documentatia cu toate detaliile tehnice prevazute in constructia blocului. Astfel am fost si noi introdusi in baza de date pentru anvelopare.

          Rog sa nu se creada ca altcineva s-a ocupat de aceasta organizare sau

s-a desfasurat o activitate individuala. Aceasta raspundere i-a revenit Presedintelui comitetului asociatiei si Administratorului care sunt obligati prin Legea 230/2007 sa urmareasca si sa intretina blocul in bune conditiuni.

          Cuprinsi in baza de date, in aprilie 2012, dupa cum se stie, au demarat lucrarile, cu bucurie pentru unii dintre noi, dar trebuie sa recunoastem si cu suparare din partea unor proprietari care isi anvelopasera deja peretii apartamentelor pe cheltuiala lor.

          Lucrarile de interventie au constat in: refacerea hidroizolatiei terasei, inlocuirea burlanelor si a jgheaburilor, inlocuirea balcoanelor, anveloparea terasei si a subsolului, izolarea termica a instalatiei de incalzire pentru diminuarea pierderilor de caldura, refacerea instalatiei electrice.

          Sa recunoastem ca pentru lucrarile executate noi ar fi trebuit sa facem un efort financiar foarte mare si pe o perioada foarte indelungata. Va informez ca valoarea lucrarilor este de 0.000.000,00 roni, iar toate acestea se vad si nu este cazul sa vorbesc despre ele.

          Sa mai recunoastem ca am avut norocul ca lucrarile sa fie deschise mai devreme si mai rapid pentru ca 2012 a fost anul alegerilor.

          Multumesc celor care m-au ajutat de la inceputul pregatirii adunarii generale, a documentelor necesare, acelora care pe parcursul anilor s-au interesat de evolutia evenimentelor fara patima din partea unora care incearca sa minimalizeze acest efort mare si pentru binele tuturor. Multumesc oamenilor care au mai avut tangenta cu primaria: doamnei TE, domnilor UI, EN si doamnei RV care au fost alaturi de mine pentru rezolvarea problemelor.

          Obligatia noastra dupa demararea lucrarilor a fost aceea de urmarire a modului in care se respecta tehnologia in constructii. In acest scop, de mai multe ori pe luna in sedinte de comitet, am luat in discutie neajunsurile in prezenta reprezentantilor firmei E si ne-am declarat nemultumirile despre unele lucrari facute de mantuiala, despre calitatea lor externa si interna care lasa de dorit.

          Apreciez ajutorul membrilor comitetului care au fost alaturi de mine in contactul cu constructorul, in urmarirea evolutiei lucrarilor sacrificanndu-si timpul lor liber: CS, TE, DG, RV, UI si celorlalti membri ai comitetului de la fiecare scara. Acestia m-au informat despre stadiul lucrarilor si ce mai trebuie facut. S-au mai implicat direct doamna DI si domnii AA si PN.

          Demararea lucrarilor ne-a pus probleme mari. Ne-am confruntat cu situatii grave care ne-au determinat sa cerem schimbarea firmei care avea in sarcina inlocuirea ferestrelor si a balcoanelor. Stim ca multi dintre dumneavoastra cunoasteti la fel de bine neajunsurile cu care ne-am confruntat incepand cu luna aprilie a anului trecut si de aceea n-o sa insistam prea mult pe aceasta tema.

          Nu o sa trec usor peste neajunsuri, va reamintim ca:

-s-a infiltrat apa in balcoane;

-am constatat la montaj ca tamplaria PVC nu respecta vechile cote. Explicatii au fost destule, ca rosturile trebuie sa fie mai mari pentru ca la eventuale miscari seismice PVC-ul nu este flexibil si se va rupe, de aceea au fost lasate diferente intre tamplarie si pereti de 15-20 cm;

-reparatiile facute in apartamente dupa inlocuirea tamplariei au fost de proasta calitate. Ne pare rau ca unii proprietari au acceptat si semnat pentru receptie fara a se consulta macar cu responsabilul de scara;

-la balcoane nu s-a respectat proiectul aprobat in sensul ca pentru partea inferioara s-au folosit asa-numitele “placi weiss”- Sandwich PVC-polistiren-PVC in loc de:” structura metalica rectangulara si apoi anvelopare, asa cum bine s-a executat la blocul P9 din str. Pravat sau la blocul P2 din aleea Lunca Siretului;

-au fost chiar si tentative de inselaciune.

La aceasta data, sfarsitul lunii martie, constatam ca mai sunt multe de executat, de facut unele remedieri, ca de exemplu glafurile de la scari, rosturile, etc.

Presedintele si membrii comitetului trebuie sa aiba in vedere ca se impun:

-schimbarea tubulaturii gurilor de aerisire de la bai de pe terasa la dimensiunea proiectata de Ø 115 mm, asa cum de altfel a fost inainte de inceperea lucrarilor, in loc de Ø 30 mm cum a gasit de cuviinta constructorul sa le dimensioneze si monteze;

-refacerea glafurilor la grinzile de legatura ale blocului la imbinare si rosturi;

-montarea glafurilor la unele apartamente;

-refacerea centurii blocului si aplicarea unui alt strat de tencuiala decorativa;

-izolarea capetelor blocului;

-comisia de receptie formata din domnul CD, doamna TE si presedinte sa fie atenti la calitate.

 Stimati Proprietari,

Reabilitarea a condus la abandonarea unor proiecte aprobate de Dumneavoastra privind lucrari de reparatii, pe care le vom enumera in continuare:

1.-Refacerea hidroizolatiei la terasa;

2.-Inlocuirea jgeaburilor si a burlanelor de preluare si evacuare a apelor pluviale;

3.-Repararea rosturilor de la jumatatea blocului si a celui dintre scarile

A si B;

4.-Inlocuirea usilor de la intrarea in bloc cu altele din termopan;

5.-Igienizarea si anveloparea subsolului;

6.-Izolarea termica a coloanelor comune de caldura si apa calda.

Desigur ca prin renuntarea la aceste lucrari efortul nostru bugetar a fost mai mic dar, din pacate, noi, membrii comitetului, ne-am pripit si am adoptat o decizie prin care am redus suma/apartament aprobata prin hotararea adunarii generale pentru Fondul de reparatii de la 50 lei la 15 lei/luna. Urmarea a fost ca o parte dintre proprietari, unii dintre ei, vechi abonati ai listelor de restantieri, au considerat ca plata cotelor lunare este o optiune si nu au mai tratat-o ca pe o obligatie. In felul acesta la fondul de reparatii s-au incasat bani putini, iar daca vom avea nenorocul sa cedeze la perioade scurte de timp mai multe coloane verticale de alimentare cu apa sau agent termic, nu vom putea face fata. Numai din decembrie pana acum am avut parte de 3 asemenea evenimente: avarii la coloanele de alimentare cu apa: la scarile 2;3 si 6, suma cheltuita pentru inlocuire fiind de 9300 lei.

Situatia financiara o veti afla imediat dupa prezentarea Darii de seama, cand vi se vor citi Bilantul contabil, Raportul comisiei de cenzori si BVC.

 Despre schimbarea repartitoarelor de costuri pentru incalzire s-a vorbit destul de mult, ati avut discutii si ati primit lamuriri de la reprezentantul in comitet de pe scara, asa incat nu vom insista pe acest subiect. Consideram ca s-a facut o treaba buna, ca n-o sa mai fiti nevoiti sa va schimbati programul pentru ca trebuie sa ajungeti acasa in asteptarea cititorului. Cu siguranta nu toti proprietarii au apreciat aceasta schimbare, dar la momentul la care ea s-a produs, aceasta solutie era cea mai avantajoasa pentru noi toti.

 In perioada care face obiectul darii de seama a fost emis un numar de 8 decizii ale comitetului care au avut drept scop punerea in aplicare a unor hotarari ale adunarii generale, dintre care amintim:

-Modificarea de la 01 mai 2012 a salariului domnului AT de la 813 la 1012 lei brut/luna si

-Incheierea Contractului de administrare si stabilirea onorariului pentru aceasta activitate la 1250 lei/luna incepand cu luna mai 2012.

Au fost acordate stimulente pentru activitatea depusa de 2700 lei unor membri ai comitetului.

S-au efectuat lucrari de reparatii si intretinere in valoare de 12508 lei, in anul 2012 la inlocuiri de coloane apa calda/rece in apartamente.

S-au inregistrat 6 sesizari dintre care au fost solutionate 6 neintelegeri la calculul intretinerii, scoatere de la intretinere.

Au fost vandute la centrele de achizitii deseuri metalice in valoare de 1800 lei, folositi pentru executia lucrarii de lumina de la subsol, partea materiala, fara manopera.

 Sedintele comitetului s-au tinut cu regularitate, la unele atmosfera fiind tensionata datorita subiectelor dezbatute – multe la numar - si la care parerile celor prezenti au fost diferite. (Controversele manifestandu-se intre membri). Uneori in toiul dezbaterilor s-au depasit limitele folosirii unui ton civilizat, facandu-se uz si de expresii neortodoxe pe care nu le putem reproduce. Chiar daca, asa cu aratam, parerile nu au coincis intotdeauna, pana la urma s-a gasit un numitor comun si s-au putut adopta deciziile corecte. De aceea, apreciem ca activitatea reprezentantilor alesi, precum si a celor angajati/platiti a fost multumitoare si daca ar fi fost posibil sa se faca o radiografie, iata ce am putea spune despre fiecare dintre noi membrii comitetului, comisiei de cenzori si administrator:

1.Presedintele:

In legatura cu lucrarile de reabilitare, domnul PN – membru al comitetului ales prin votul dumneavoastra si Presedintele asociatiei ales prin votul membrilor comitetului executiv, a urmarit in permanenta evolutia executiei si a intervenit de fiecare data cand a considerat necesar pe langa reprezentantii constructorului, iar atunci cand a fost cazul, la superiorii acestora, la dirigintele de santier si chiar la Primaria sectorului. Cu toate ca a incercat sa ne sustina nemultumirile avand argumente in acest sens, nu a reusit de fiecare data sa determine factorii raspunzatori sa ia masuri de corectare, fiind plimbat de la unul la altul. Astfel, multe dintre plangerile proprietarilor nu au putut fi solutionate favorabil.

In ceea ce priveste activitatea curenta s-a straduit sa-si duca la indeplinire sarcinile incercand sa respecte cadrul legal, dar au fost si momente in care nu a reusit datorita evenimentelor cu care ne-am confruntat.

A convocat comitetul la sedintele lunare si ori de cate ori a considerat ca este nevoie, dar la programarea lor nu s-a pus de acord cu Doamna Presedinta a comisiei de cenzori si nici cu Doamna Administrator. In felul acesta unele dintre sedinte s-au tinut fara participarea celor doua doamne lucru ce a condus la disfunctionalitati in activitatea de administrare.

          Personal consider ca nu am reusit sa fac totul sa rezolv problemele dumneavoastra cu toata straduinta si puterea mea de munca sunt multe de facut intr-o asociatie.

          Am asigurat impreuna cu comitetul modul cum se gospodaresc fondurile noastre banesti, sa fie asigurat confortul dumneavoastra de zi cu zi.

 - sa avem la zi plata facturilor de caldura, apa, gaze, Urban, sa nu avem datorii, sa avem banii depusi la CECBANK in depozite, sa nu avem lipsuri in gestiune.

Acestea sunt cateva aspecte ale activitatii presedintelui si comitetului executiv.

          E bine ca in viitor sa va orientati la oameni mai buni gospodari cu experienta, la tineri cu putere de munca.

          Eu personal nu am avut pretentii banesti sau alte stimulente de la dumneavoastra cu toate ca se fac diverse speculatii pe aceasta tema de unii proprietari necunoscatori cum stau lucrurile in asociatia noastra. Sunt multe de spus. Daca este cazul putem discuta, dar nu vreau sa va rapesc timpul.

          Cu ceea ce am facut vor ramane de domeniul trecutului. Trebuie avut in vedere ce se va face pentru viitor aproband documentele supuse dezbaterii si hotararile luate de dumneavoastra.

 2.Comisia de cenzori:

2.1.Doamna BA in calitate de Presedinte al comisiei a verificat lunar Listele de intretinere si toate documentele care au stat la baza intocmirii lor. Nu a semnalat comitetului nici o neregula.

2.2.Doamna RE – membru.

Alaturi de doamna BA, a participat la verificarea documentelor contabile.

La sedintele de comitet a avut o prezenta activa si a supus spre dezbatere subiecte interesante.

2.3.Doamna PM, membru in comisia de cenzori.

Datorita starii de sanatate nu tocmai bune nu a fost solicitata la nici un fel de activitate si nu a participat la nici una din sedintele noastre. Propunem, daca vom avea si acordul dumneaei, sa fie eliberata din functie si sa procedam la alegerea altei persoane.

 

3.Activitatea doamnei VR, in baza Contractului de Administrare nr.1212 din 30.03.2012, a avut drept obiective principale administrarea tehnica, de contabilitate, casierie, intretinere, investitii si reparatii. In aceasta calitate a participat alaturi de Presedinte si alti membri ai comitetului la supravegherea si verificarea corectitudinii executiei lucrarilor de reabilitare, realizarile fiind cunoscute deja de Dumneavoastra.

In ceea ce priveste celelalte obiective, asa cum s-a constatat si cum rezulta si din Raportul comisiei de cenzori:

-a gestionat bine bunurile patrimoniale si fondurile banesti;

-a intocmit listele lunare de plata la timp;

-a facut incasarile la casieria asociatiei, respectand programul aprobat;

-a efectuat la timp platile catre furnizori, neinregistrandu-se penalizari;

-s-a preocupat de procurarea mijloacelor materiale necesare pentru intretinerea si reparatiile curente, a controlat activitatea persoanei angajate pentru curatenie;

Pe langa realizari, trebuie sa aratam ca s-au constatat si unele minusuri in activitatea sa, cum ar fi:

-Nu a acordat o atentie suficienta indeplinirii hotararilor stabilite in adunarea genenerala si a deciziilor comitetului in legatura cu aplicarea procedurilor de recuperare a restantelor, cu penalizarile aferente si nu a informat comitetul despre situatia de fapt decat atunci cand i s-a cerut;

-La angajarea lucrarilor de reparatii efectuate la proprietatea comuna nu a incheiat contracte cu executantii, nu a supravegheat cu suficienta atentie executia si nu a consemnat prin procese verbale finalizarea, in asa fel incat sa se asigure ca stadiul realizarii lucrarii justifica efectuarea platii;

-Nu a facut demersurile necesare actualizarii contractelor cu furnizorii de utilitati, unele dintre contracte fiind incheiate inca de pe vremea fostului admnistrator;

-A avut o comunicare deficitara cu unii dintre membrii comitetului si nu a respectat intotdeauna deciziile comitetului.

4. Domnul CD – Vicepresedinte ales prin votul membrilor comitetului executiv si membru in comitet prin votul dumneavoastra a avut o prezenta activa la sedintele la care a participat, s-a implicat in rezolvarea problemelor majore, cum ar fi: reabilitarea, incheierea in conditii avantajoase a contractului cu firma care ne exploateaza repartitoarele, repartizarea cotelor aferente incalzirii pe luna noiembrie, etc.

Datorita serviciului nu a putut participa atunci cand era nevoie de mai mult ajutor pentru urmarirea lucrarilor pe parcursul desfasurarii in timp. Se poate conta pe activitatea sa ca activitatea asociatiei de proprietari sa aiba un ajutor calificat si tehnic.

 5.Secretarul:

Doamna DP – membra a comitetului si secretara acestuia a avut o activitate foarte buna, a participat la toate sedintele la care a intocmit si procesele verbale. Pe langa aceasta sarcina foarte importanta si necesara, a contribuit prin interventiile domniei sale la adoptarea unor decizii importante si a incercat, atunci cand spiritele au fost mai aprinse, sa calmeze, “elanul unora”. Avand un spirit analitic dezvoltat a cautat si reusit cu mult tact, atunci cand discutiile deveneau sterile, sa sintetizeze ideile si sa le consemneze responsabil in procesele verbale.

 

6.Referitor la

Membrii comitetului executiv:

Domnul DG, scara 1, s-a aflat mai tot timpul in linia intai in confruntarea cu cei angajati de primarie pentru reabilitarea termica, dar asa cum aratam si mai sus, nu s-au putut obtine rezultatele pe care ni le-am dorit. A fost prezent la mai toate sedintele sedintele comitetului si a participat la dezbateri.

Este de remarcat ca a sesizat unele aspecte in derularea lucrarilor de reabilitare, informand in permanenta presedintele cu neajunsurile aparute in lucrari, precum si ajutorul dat ................................in executarea lucrarilor in apartamente.

Domnul CC despre care cunoasteti ca nu mai locuieste aici in bloc, iar programul de la serviciu nu ii permite sa participe la toate sedintele, ne-a fost de un real folos la adoptarea unor decizii importante.

L-am putut consulta telefonic sau pe e-mail in problemele juridice legate de incheierea contractelor. Ne-am fi bucurat daca am fi simtit prezenta sa si la activitatile curente.

Prin participarea sa mai activa la sedintele comitetului, aceasta fiind (foarte) sporadica sau din cand in cand fara un sprijin permanent, sa putem avea o consultare mai ampla in luarea deciziilor.

-La scara C (3)

Domnul AA a fost prezent la mai toate actiunile noastre. In cadrul sedintelor s-a manifestat uneori cu timiditate si de aceea apreciem ca participarea sa a fost una cat se poate de discreta. Cu toate acestea s-a preocupat pentru indeplinirea masurilor stabilite de comitet in special pentru anvelopare. A pregatit oamenii in ce priveste montarea repartitoarelor si a facut cunoscute deciziile luate de comitet pentru o buna gospodarire pe scara sa si pentru curatenie.

 -Scara D (4)

Doamna DI, mai timida in relatiile cu proprietarii nu a acordat suficienta atentie popularizarii deciziilor comitetului in randul celor de la scara 4. De asemenea, si la sedintele comitetului s-a manifestat cu discretie, renuntand sa insiste in a-si impune punctul de vedere chiar si atunci cand propunerile sale pareau a fi solutii viabile pentru rezolvarea unor probleme. A mai absentat de la sedinte, dar consideram ca treburile gospodaresti si mai ales programul incarcat de la serviciu au impiedicat-o sa fie langa noi tot timpul. Altfel, doamna DI este o persoana cu multa putere de munca, responsabila pe care se poate conta si in viitor.

-Scara E (5)

Doamna ET – Foarte activa in lamurirea si rezolvarea tuturor problemelor, a spus de fiecare data lucrurilor pe nume, fara ocolisuri. Uneori chiar prea direct, motiv pentru care unii dintre noi nu ne-am simtit prea confortabil. Asa cum aratam si mai sus a fost prezenta la actiunile comitetului pe toata durata executiei lucrarilor de reabilitare termica. A contribuit decisiv la alegerea firmei care a preluat in exploatare repartitoarele de costuri pentru incalzire si a celei pentru reparatia instalatiilor pentru partile comune.

Pregatirea pe care a dovedit ca o are, impreuna cu experienta Domniei sale, ne-au ajutat foarte mult si speram sa ne ajute si de acum inainte.

 

Domnul UI s-a implicat permanent alaturi de membrii comitetului in activitatea asociatiei, a participat la luarea deciziilor importante si prin autoritatea sa le-a si influentat. A concurat la indeplinirea lor, le-a adus la cunostinta proprietarilor de la scara 5.

Chiar daca nu mai locuieste in blocul nostru si-a facut timp si noi i-am simtit aproape zilnic prezenta in incercarea de a rezolva problemele de la scara 5.

 -Scara F (6)

Domnul PN este activ atunci cand vine vorba de indeplinirea masurilor stabilite de comitetul executiv si le aduce la cunostinta proprietarilor.

S-a preocupat sa rezolve unele probleme sesizand neindeplinirea lor.

-Scara G (7)

Domnul EN, in timpul cat a fost prezent, a fost un participant foarte activ la rezolvarea unor sesizari, implicandu-se alaturi de presedinte in toate problemele aparute.

Este un foarte bun organizator, iar daca timpul i-ar permite sa stea mai mult in tara, consider ca viitorul asociatiei noastre de proprietari ar fi unul foarte bun.

Personal m-a ajutat in finalizarea unui contract cu care ajunsesem in impas ..................................

-Scara H (8)

Domnul CS foarte activ pe tot parcursul anului a suportat alaturi de mine caldura si am cautat sa fie luate masuri pentru ca firmele sa aiba la dispozitie sa cunoasca locul pentru legare a bransamentelor pentru energie electrica, apa si tot ce a fost nevoie. Pentru aceasta activitate Comitetul executiv l-a premiat.

 Pana la data de 25 octombrie 2012 cand a demisionat, a mai facut parte din comitet si dl. GM. Acest lucru nu l-a scutit sa fie la toate sedintele comitetului si sa contribuie la luarea deciziilor.

 In incheiere, in numele comitetului executiv si al meu personal, doresc sa multumesc acelora care ne-au stat alaturi si ne-au sustinut, acelora care ne-au criticat, atentionandu-ne cand am gresit. Va multumim Dumneavoastra, celor care sunteti prezenti aici, tuturor proprietarilor si locatarilor din bloc.

 PRESEDINTE,

 

AVAND IN VEDERE CA LA PRIMA CONVOCARE

A ADUNARII GENERALE A PROPRIETARILOR DIN DATA DE 23.03.2013

NU A FOST INTRUNIT CVORUMUL DE 50% + 1, IN SALA FIIND PREZENTI,

PERSONAL SI CU IMPUTERNICIRE, DOAR 54 MEMBRI ~ 34 %,

 

IN CONFORMITATE CU DECIZIA COMITETULUI

EXECUTIV DIN 13.03.2013 LUATA IN BAZA PREVEDERILOR LEGALE,

SE RECONVOACA

ADUNAREA  GENERALA A PROPRIETARILOR DIN

BLOCUL P12,

Str.Brasov, nr.17, sector 6, Bucuresti,

IN ZIUA DE 30 MARTIE 2013, ORA 10:30

Locul de desfasurare: Colegiul tehnic

Gh. Asachi din Aleea PRAVAT, nr. 24

 

ORDINEA DE ZI A ADUNARII GENERALE A ASOCIATIEI din 23 martie 2013

In cadrul sedintei de comitet executiv din data de 13 martie  2013 a fost discutata si aprobata propunerea pentru ordinea de zi a Adunarii Generale a Asociatiei din luna martie:

1. Dare de seama asupra activităţii comitetului executiv de la ultima adunare generala (martie 2012) pana in prezent. Bilantul contabil la sfarsitul anului 2012.

2. Prezentarea “Raportului de activitate al comisiei de cenzori”.

3. Aprobarea Planului de masuri pentru anul 2013.

4. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013.

- Aprobarea fondurilor de rulment si de reparaţii.

- Aprobarea fondurilor pentru remuneratii.

- Aprobarea fondurilor speciale.

5. Constituirea unei comisii pentru modificarea Statului asociatiei conform Legii nr.230/2007 si inscrierea la Judecatoria sectorului 6 al municipiului Bucuresti.

6. Alegeri partiale comitet si comisie de cenzori.

7. Diverse.

 

 

CONVOCATOR

 Comitetul executiv al ASOCIATIEI DE PROPRIETARI BLOC P12, Strada Brasov, nr.17, sector 6, Bucuresti, in conformitate cu art. 23, alin. (1) din Legea nr.230/2007, convoaca, in ziua de 23 martie 2013, ora 10:30, Adunarea Generala a Proprietarilor avand urmatoarea:

ORDINE DE ZI:

 1. Dare de seama asupra activităţii comitetului executiv de la ultima adunare generala (martie 2012) pana in prezent. Bilantul contabil la sfarsitul anului 2012.

2. Prezentarea “Raportului de activitate al comisiei de cenzori”.

3. Aprobarea Planului de masuri pentru anul 2013.

4. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013.

- Aprobarea fondurilor de rulment si de reparaţii.

- Aprobarea fondurilor pentru remuneratii.

- Aprobarea fondurilor speciale.

 5. Constituirea unei comisii pentru modificarea Statului asociatiei conform Legii nr.230/2007 si inscrierea la Judecatoria sectorului 6 al municipiului Bucuresti.

6. Alegeri partiale comitet si comisie de cenzori.

7. Diverse.

La adunare sunt indreptatiti sa participe si sa voteze toti proprietarii care si-au dat acordul de asociere la constituirea Asociatiei, precum si cei care s-au inscris ulterior prin semnarea unui Act aditional la acordul de asociere.

Proprietarii pot participa fie personal, fie prin reprezentant legal prin imputernicire semnata de catre proprietarul in numele caruia voteaza. Conform art.11 (7) din statut, un membru al asociatiei de proprietari poate reprezenta cel mult inca un membru absent. Imputernicirile vor fi depuse inainte de inceperea Adunarii generale la secretariat.

Daca in ziua fixata - 23 martie 2013 – nu va fi intrunit cvorumul necesar de jumatate plus unu, in conformitate cu art. 24, alin. (2) si alin. (3) din Legea nr.230/2007, adunarea generala va fi suspendata si reconvocata pentru data de 30 martie 2013, ora 10:30.

Locul de desfasurare: Colegiul tehnic Gh. Asachi

Aleea PRAVAT, nr. 24